Ma, ma, ma... ik heb nog heel veel vragen

Dat snap ik, hieronder vind je de meest gestelde vragen op een rij.

Een nieuw jaar! JUR '21 -> forever young

2021 wanneer en hoe?

Voor het jaar jurnalised ’21 kun je je aanmelden vanaf 12 november. Doe je mee met het jaar ’20 dan kun je je vanaf 26 oktober voor opgeven. Alle informatie ontvang je dan in je mailbox. Schrijf je in voor de nieuwsbrief (vind je onder ‘Ik wil meedoen’) en je bent als eerste op de hoogte wanneer de digitale deuren openen.

Let op: er zijn een beperkt aantal kits beschikbaar.

Wat houd het online museum in?

Iedere creatie is mooi en uniek. Iedereen krijgt dus een plekje in het online museum! Wanneer je door klikt op de foto is er ruimte voor iets meer informatie over jou en je project. 4 extra foto’s, een korte omschrijving van wie jij bent, ruimte om iets over je project te vertellen, je top 3 materiaal te kiezen en eventueel een link naar je flip through filmpje.

Kan ik me aanmelden?

Zeker kan dat. Je kunt je dit hele jaar nog aanmelden en je staat dan vanaf het moment dat jij klaar bent tot en met ‘21 in het online museum van jurnalised. Je doet dat door op deze link te klikken:jurnalised ‘21 en je aan te melden.

Voor het jaar jurnalised ’21 kun je je aanmelden vanaf 12 november. Er zijn een beperkt aantal kits beschikbaar. Zijn de kits op? Dan kun je uiteraard nog digitaal meedoen en de mini workshops volgen in je eigen journal zonder kit.

Als ik me wil aanmelden word ik doorgestuurd naar de webshop van IKmetliefde

Dat klopt. Opgave en betalingen verlopen via IKmetliefde, zodat je gelijk ook aan de online workshop toegevoegd kan worden.

Algemene vragen over de naamswijziging in 2020

LSS03 wordt jurnalised '20

De bijbehorende besloten groep en de bijbehorende online workshop krijgen een nieuwe naam. Dit zie je vanzelf als je deze weer op zoekt.

Mijn journal heet nu LSS03?

Dat is prima. We zitten in een overgangsfase en of je journal nu een naam heeft of niet, het is niet erg, jij hebt het gemaakt. Iets om trots op te zijn!

Tot hoe lang is jurnalised '20 beschikbaar?

De mini workshops die horen bij het jaar ‘20 zijn beschikbaar tot januari ‘21. Op 1 januari 2021 start een nieuw jaar.

In 2021 zal er een mogelijkheid zijn om een plekje in het online museum te bemachtigen.

Maar ze zouden toch op de Paperpassion tentoongesteld worden?

Toevoeging september ‘20: de Paperpassion is afgelast.

Dat klopt, in verband met de tijd waarin we nu leven en de anderhalve meter samenleving sterk rekening mee houden dat de Paperpassion in een afgeslankte gaat plaats vinden. Anderhalve meter tussen bezoekers betekend maximaal 1 iemand in de stand als bewonderaar. En ik wil jou de ruimte en het platform geven om je werk te laten zien. 

Mijn vraag staat er niet bij

Vul je naam en e-mail adres in en stel je vraag via het contactformulier hieronder.