jurnalised ‘21

forever young

Het doel van Jurnalised is je aanmoedigen om creatief bezig te zijn, inspireren en verbinden met allemaal leukerds die het ook leuk vinden om creatief bezig te zijn in een Art Journal.

Wat is een Art Journal? Een boekje vol met jouw kunst. En nee dit is geen lat, iedereen is creatief en je mag jouw pagina’s met een schets, een klodder verf of een collage met papier zien als toffe kunst.

Maar hoe dan? Hoe verbind je jezelf nu met allemaal andere creatieve leukerds? Oa door een besloten Facebook groep. Hierin worden oa swaps georganiseerd, kun je in een poll aangeven uit welke provincie je komt en kun je zo in contact komen met elkaar, zal een give alway geplaatst worden, een live event, etc.

Jouw jurnal wordt tentoon gesteld! Namelijk op jurnalised.com, hierop vind je allemaal creatieve jurnals die het afgelopen jaar hebben meegedaan. Een soort van Pinterest met jouw unieke jurnal. Dit is uiteraard niet verplicht.

In 2021 krijgt 6 mini workshops over uiteenlopende technieken (deze mini workshops komen ook los in de webshop, a €10/15,- per workshop). Met daarbij nog een aparte les met foto en video tips. Deze lesssen kun je bekijken op het online workshop platform van IKmetliefde.nl

Travel Jurnal als optionele basis. Een passport size journal met elastieken waar jij makkelijk pagina’s aan toe kunt voegen en kunt verwijderen. En geef jij je op met kit dan maak jij kans om de ‘golden’ Travel Jurnal* te vinden in jouw pakketje!

Voor wie is jurnalised bedoelt? Voor iedereen die creatief is en het leuk vindt om een jaar lang creatief aan de slag te gaan en geïnspireerd te worden op het gebied van art journals. De voorbeeld lessen vinden plaats in een Travel Journal maar dit is niet nodig. Elk jurnal is geschikt om mee te doen.

Jurnalised begint op 1 januari ’21 en duurt een jaar (de mini workshops zijn te bekijken tot 31 januari ’22), tot 31 januari ‘21 kun je je opgeven voor de early bird prijs. Doe je mee met JUR ’21 dan mag je je voor inschrijven voor JUR ‘22 vanaf 26 oktober ‘21.

de ‘golden’ Travel Jurnal

Ik doe mee!

Een nieuw jaar in het kort:

  • 2-wekelijks thema
  • 6 mini workshops die te zien zijn via het online workshop platform
  • foto en video tips
  • besloten Facebook groep (niet verplicht)
  • handgemaakte jurnalised-kit *
  • Travel Journal (niet verplicht)
  • online tentoonstelling (niet verplicht)
  • voor inschrijven voor ‘22

* Bestel je met kit voor 31 januari ‘21 dan maak jij kans op de golden TN en kun jij je opgeven met de early-bird prijs! 

JUR ‘21 kit

10,0053,50Producten bekijken